Новий 10-поверховий офісний центр і бюджетний переділ між ЛОР і ЛОДА. Головне за добу

921 0
Коротко розповідаємо про головні новини доби.
Фото: із соцмереж

Фото: із соцмереж

Тvoemisto.tv організувало дискусію, учасники якої говорили про те, за яких умов школи таки зможуть працювати офлайн та як забезпечити якісний навчальний процес навіть в умовах карантину. Детальніше читайте у публікації.

«Укрзалізниця» продала з аукціону приміщення, у яких раніше працювали чотири відділення залізничної лікарні. Йдеться про будівлі, що у Личаківському районі. Цю місцевість називають Професорською колонією. Торги відбулись 4 листопада в електронній системі Prozorro. Sale.

Вперше за рік роботи Львівської обласної ради відбувся зрив сесії. Офіційна причина – загрозлива ситуація з Covid-19, хоча справжні причини – інші. Також одна з фракцій, які формують більшість, заявила про відкликання своїх підписів з Меморандуму про співпрацю,. Окремі депутати та політичні експерти заявляють про «слабку обласну раду» та зростання впливу ЛОДА в особі голови Максима Козицького. Tvoemisto.tv спробувало з'ясувати, що насправді відбувається у стінах головного органу місцевого самоврядування на Львівщині і кому це вигідно.

На вулиці Рахівській у Львові збудують 10-поверховий офісний центр із підземним паркінгом. 4 листопада, на засіданні сесії Львівської міської ради депутати затвердили детальний план територій у районі вул. Рахівської, просп. Червоної Калини та залізничної колії.

У Львові прийняли стратегію розвитку медичної галузі у Львові та на території міської тергромади. Документ напрацювали для підвищення якості та ефективності надання медичних послуг, створення комфортних умов для перебування пацієнтів у медзакладах, створення сприятливих умов для розвитку науки та конкурентних умов праці для працівників.

У Львові планують облаштувати пішохідний бульвар на вулиці Чорновола. Під час засідання сесії Львівської міської ради 4 листопада депутати проголосували за ухвалу Про облаштування пішохідного бульвару на проспекті Чорновола.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!