Політична реклама

Продажі нових авто в Україні за рік зросли на третину

1315 0
Продажі нових легкових автомобілів в Україні в 2011 році, за попередніми даними, зросли на 33% порівняно з 2010 роком, перевищивши 216 тис. од., повідомляє інформаційно-аналітична група AUTO-Consulting.

"Крім абсолютних показників продажів важливо, що авторинок вийшов з кризи, почало працювати автокредитування, почали з'являтися новинки, а на особливо вдалі моделі навіть почали формуватися черги, почали відкриватися нові автосалони і сервісні центри", - зазначають експерти групи.

У числі резонансних подій на авторинку аналітики, зокрема, відзначили появу автомобіля ZAZ Forza, скасування техогляду, порушення розслідування щодо імпорту автомобілів, небувалий успіх в Україні нового Hyundai Accent, що випускається в Росії.

На поточний рік прогнози експертів також неоднозначні з урахуванням можливостей зміни умов на ринку (у тому числі можливість підвищення ввізних мит та ін), але в середньому очікується приріст продажів не менше 20%.

Раніше повідомлялося, що в минулому році автомобільна індустрія зросла до рекордного розміру, незважаючи на те, що рік почався з руйнівного землетрусу в Японії і закінчується в розпал боргової кризи єврозони.

Джерело: "Новинар"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!