Продуктовим ринкам в Україні знову заборонили працювати. Доповнено

5308 0
Причина – антисанітарні умови, говорить головний санітарний лікар України.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

Постанова головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка про дозвіл на роботу для продуктових ринків від сьогодні, 14 квітня, втрачає чинність. Про це повідомив сам Віктор Ляшко у програмі «Свобода слова», передає Громадське.

Тож торгівля на ринках знову має бути заборонена – до кінця карантину.

«Ми відкрили ринки, тому що це збільшувало доступність до більш дешевих харчових продуктів. Але виявили шалені порушення і зловживання органів місцевого самоврядування, коли вони повідкривали ринки в антисанітарних умовах», – каже Віктор Ляшко.

Читайте також: Львівщина – лідер серед порушників карантину в Україні

Тож попередня постанова про роботу продуктових ринків, додав головний санітарний лікар, втрачає чинність від сьогодні, 14 квітня.

Нагадаємо, у Львові через порушення правил роботи в умовах карантину раніше закрили два ринки, проте згодом їм знову дозволили працювати.

Tvoemisto.tv звернулось за коментарем до міськради Львова. Керівниця міського оперативного штабу повідомила, що наразі жодного рішення, жодної постанови місто не отримувало, тож ринки продовжують працювати із дотриманням необхідних правил. За словами Галини Слічної, заява Віктора Ляшка про закриття ринків може спровокувати значний наплив людей, як це було із інформацією про нібито комендантську годину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!