Продуктовий ринок у Львові два дні без електрики

1930 0
З вівторка, 29 липня, у Львові без електропостачання залишається ринок «Привокзальний». Зокрема, без струму залишився м’ясний відділ. Продавцям довелося оперативно підводити до холодильників резервне живлення. Водночас у «Львівобленерго» інформують, що не припиняли подачі електроенергії на ринок.

Про відімкнення tvoemisto.tv повідомили у Вільній профспілці ринку «Привокзальний».

«На ринку знаходиться продукція нетривалого зберігання, яка може швидко зіпсуватися. Тому необхідно терміново вирішити проблему з електропостачанням», – наголошують в профспілці.

У відповідь на запит tvoemisto.tv у відділі корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго» повідомили, що відключень ринку «Привокзальний» ПАТ не здійснювало, аварійних вимкнень не було.

Заступник голови профспілки Степан Досяк пояснив tvoemisto.tv, що відновити постачання електроенергії не можуть через конфлікт з адміністрацією ринку (на мережах, що на території ринку). Відтак, наразі працівники ринку вирішують, чи виходити завтра на роботу, якщо подачу електроенергії не відновлять.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!