Продуктивний серпень: 7 онлайн-курсів наступного місяця від Coursera

3155 0
Два місяці літа вже промайнули, і серпень хочеться провести з максимальною користю? Тоді пропонуємо вам курси різної тематики з платформи Coursera, які будуть доступні у серпні. Програмування, створення додатків для мобільних телефонів, основи SEO та вивчення бізнес-англійської – про все це можна дізнатись, не встаючи з крісла на дачі чи навіть у кав’ярні за чашкою смачної кави.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

Матеріали усіх зазначених курсів є доступні безкоштовно у форматі так званого «вільного відвідування».

1. Оптимізація пошукових систем (SEO)

Початок: 1 серпня (зареєструватись можна до 6 серпня).

SEO-індустрія сьогодні займає одну з найвищих позицій серед найпопулярніших спеціальностей світу. Україна не є виключенням, тим паче, що у нашій країні SEO-спеціалісти мають змогу працювати фрілансерами чи просто поза офісом за вільним графіком.

Курс надає змогу зрозуміти алгоритми роботи пошукових систем, а саме – як вони розробляють рейтинги веб-сайтів. Викладачі протягом 4 тижнів будуть розповідати про ключові SEO-стратегії, які у майбутньому можна використовувати як на роботі (наприклад, копірайтерам), так і засновникам власних інтернет-магазинів чи сайтів.

2. Як підняти свій рівень володіння англійською на наступний рівень

Початок: 15 серпня.

Цей курс входить до спеціалізації «Англійська для іноземців», він направлений на розширення ваших мовленнєвих навиків. Ви зможете отримати практику використання мови на більш професійному і складному рівні, особливо це стосується ділових сфер та робочої лексики. Окрім того, курс пропонує вивчення культурних особливостей країни, що дозволить зменшити непорозуміння при вивченні мови та спростить засвоєння матеріалу. У результаті ви зможете професійно складати ділові листи, проходити співбесіди та проводити ділові зустрічі та презентації англійською.

3. Англійська для журналістики

Початок: 15 серпня.

Курс призначений для тих, у кого англійська не є рідною мовою, які зацікавлені у розвитку навичок, необхідних для кар’єри у сучасній журналістиці. У цьому курсі ви розширите свій словниковий запас завдяки перегляду відео, читання статей, аналізу локальних і глобальних новин. Також увага буде зосереджена на мові, яка необхідна для написання газетних і журнальних статей, новин.

4. Дизайн і розробка інфографіки

Початок: 1 серпня.

Курс направлений на те, щоб навчити вас створювати змістовні інфографіки і професійно візуалізувати дані. Ви дізнаєтесь про 6 базових кроків для створення ефектної інфографіки, навчитесь працювати з основними блок схемами, візуалізувати дані з різних сфер і підбирати кольори, фігури та інші елементи грамотно. Таким чином, ви навчитесь створювати ефектні інфографіки, які можна буде використовувати під час навчання чи на роботі, чи для власних презентацій, бізнесу і т.д.

Читайте також: 8 онлайн-платформ для навчання ІТ

5. Як створити сайт за вихідні?

Початок: 1 серпня.

Курс розрахований на початківців у сфері створення сайтів. Він пропонує базові теоретичні знання і близько 10 годин практики, під час яких ви зможете створити сайт з власним дизайном, звуком та картинками, додатковими налаштуваннями та ін.

6.Дизайн і розробка додатків для iOS

Початок: 1 серпня.

Під час курсу ви отримаєте навички програмування додатків для iOS, а саме: зможете використовувати графічне ядро, технології сенсорної обробки і жестів, анімації і переходів, та інші передові алгоритми. Під кінець курсу ви зможете розробити власний додаток.

7. Основи програмування з HTML, CSS и JavaScript

Початок: 1 серпня

Викладачі курсу за 4 тижні будуть навчати вас використовувати HTML, CSS и JavaScript, також ви зможете створити веб-сторінку за допомогою HTML, використовуючи можливості і бібліотеки CSS, а також функціонал JavaScript.

Джерело: terytoriya.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!