Проект будівництва нового львівського СІЗО подали у Мін’юст

2442 0
У проекті йдеться про будівництво за межами міста.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

У Міністерство юстиції України подали проект на будівництво нового львівського СІЗО, яке планують розмістити за межами міста. Про це повідомляє інформаційна агенція unn.com.ua із покликанням на власного кореспондента.

За словами заступника міністра юстиції Дениса Чернишова, є подання від потенційного інвестора проекту з будівництва львівського СІЗО. Наразі створили комісію з відпрацювання проекту, відповідно до прийнятих норм. Проект передадуть у Міністерство економічного розвитку та Міністерство фінансів для оцінки фінансових витрат.

Читайте також: На Львівщині визначили місце під «сухий порт»

Денис Чернишов зазначив, що якщо проект відповідатиме всім вимогам, то почнуть шукати інвестора. Ним може стати й компанія, яка подавала проект.

Про завершення роботи над проектом нового слідчого ізолятора у Львові  повідомляли ще на початку року. За попередніми планами новий СІЗО мав з’явитися на місці старого, але за новим проектом його перенесли за місто.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!