Проекти чотирьох юних українців увійшли в ТОП-100 ідей, які змінять світ на краще

4998 0
Одразу четверо юних українців потрапили до фіналу конкурсу Google Science Fair 2016, який обрав ТОП-100 ідей, які здатні змінити світ на краще, повідомили в Google.
Фото: money-planet.com.ua

Фото: money-planet.com.ua

Як стало відомо, цього тижня завершився один з головних етапів конкурсу Google Science Fair, регіональними фіналістами якого стали:

Микита Гордієнко (17 років, м. Київ) з проектом «Am_I_Fatigue:  як розпізнати накопичену втому і запобігти непоправному».

Данило Кузнєцов (15 років, м. Дніпро) з проектом «Роль властивостей геліосинхронних орбіт в тераформуванні планет з використанням легкодоступних в космосі речовин»

Антон Тихенко (15 років, м. Лубни) з проектом «Функціональний протез руки для пацієнтів з ектродактіліею»

Поліна Хадеєва (13 років, м. Одеса) з проектом «Фотометричне дослідження астероїда 2012 LC1»

Цьогоріч конкурс отримав кілька тисяч заявок зі 107 країн світу. Організатори конкурсу заявляють, що проекти вразили їх творчим підходом і глибиною поглядів на світові проблеми – від технології очищення питної води на планеті до створення екологічно чистого палива.

Імена 16 фіналістів з різних країн світу будуть оголошені вже 11 серпня, а нагородження переможців відбудеться 28 вересня в Маунтін В’ю, штат Каліфорнія.

Ознайомитися з повним списком регіональних фіналістів можна на офіційному сайтіконкурсу.

За інформацією: watcher.com.ua

ТЕГИ: діти, Google

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!