У Львові проведуть конкурс проектів для покращення якості життя на Підзамче

2210 0
Інститут міста в рамках проекту «Майстерня міста» 14 червня проведе Хакатон соціальних інновацій. Це конкурс проектів щодо покращення якості життя в місті. У рамках заходу 5-6 команд упродовж 10 годин працюватимуть над розробкою власних ідей щодо покращення громадського простору та комунікації мешканців у мікрорайоні Підзамче. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
Фото: www.flyuia.com, opir.info

Фото: www.flyuia.com, opir.info

Кожна із трьох команд-переможців конкурсу отримає фінансову підтримку для реалізації власних ідей у розмірі 5000 грн. (а також книжки «The Ukrainians», Видавництво Старого Лева), за умови, що проекти будуть реалізовані протягом 5 наступних днів після завершення хакатону.
 
До участі в конкурсі запрошують ініціативні групи (не більше 5 осіб), з конкретними ідеями щодо покращення громадського простору, а також комунікації мешканців мікрорайону Підзамче.
 
Необхідною умовою є також заповнення реєстраційної форми (перелік учасників команди, короткий опис ідеї проекту, бюджет та графік реалізації) до 12.06.2015.
 
Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1MtUMobKfaP0Gd5yugV9qISEpy9VCKAcyfT1kxh5qhDI/viewform
 
Контактна особа: Яніс Сінайко, тел.: 093-420-73-01, e-mail:[email protected]
Опублікувала: Оксана Матійків
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!