Англійський професор У Львові прочитає лекцію про Крим і Росію. Як потрапити

2376 0
26 лютого відбудеться відкрита лекція Філіпа Сендса, британського правника, професора Університетського коледжу Лондона. Науковець говоритиме про Крим та міжнародне право.

Під час лекції, професор Сендс дасть юридичну оцінку окупації Криму Росією, впливу цього факту на сучасне міжнародне право та окреслить потенційні алгоритми необхідних дій України в юридичній площині щодо повернення контролю над територією Криму.

Професор Сендс є відомим практиком у сфері міжнародного права, брав участь у розгляді цілої низки міждержавних спорів у рамках процедур Міжнародного Суду ООН та Європейського суду з прав людини.

Читайте також: 5 тез Богдана Гаврилишина про економічне диво й кінець війни               

Протягом 2010-2014 рр., Філіп Сендс здійснив кілька візитів до Львова. У рамках своєї роботи він досліджує життєвий шлях та наукову спадщину видатних юристів-міжнародників, вихованців львівської правничої школи Рафала Лемкіна та Герша Лаутерпахта.

Лекція відбудеться у Дзеркальній залі ЛНУ ім. Франка (вул. Університетська, 1).

Початок о 18:00.

Для участі просять зареєструйтеся – http://goo.gl/forms/KI898mj3fJ.

Додаткова інформація: [email protected] або тел. 0939939351. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!