Професора Львівської політехніки обрали заступником міністра освіти і науки України

3807 0
Кабінет Міністрів України призначив на посаду заступника міністра освіти і науки професора Національного університету «Львівська політехніка» Юрія Рашкевича.
фото: lp.edu.ua

фото: lp.edu.ua

Кабінет Міністрів України призначив на посаду заступника міністра освіти і науки професора кафедри інформаційних технологій видавничої справи Національного університету «Львівська політехніка» Юрія Рашкевича. Про це повідомляється на офіційному сайті Львівської політехніки.

Донедавна Юрій Рашкевич був проректором із науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки, ще раніше – завідувачем кафедри інформаційних технологій видавничої справи Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій. 

Читайте також: Львів'янка року Христина Погранична перемогла в міжнародному турнірі з художньої гімнастики 

Також у Львівській політехніці професор Рашкевич координував низку крупних міжнародних освітянських проектів за програмами TEMPUS, USAID, CIDA з обсягом фінансування понад 1 млн. доларів кожен.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!