Професорка з Великобританії говоритиме у Львові про правосуддя. Де подивитися трансляцію

1938 0
Еріка Шищак розповість у Львові про актуальні проблеми у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості.

Український католицький університет спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) продовжує серію лекцій UCU Rule of Law Lecture Series від провідних американських правників, присвячених актуальним викликам та проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості.

Восьма лекція від UCU Rule of Law Lecture Series відбудеться 27-го жовтня (четвер) о 16:30 год. у лекторії Академічного корпусу Українського Католицького Університету за адресою вул. Козельницька, 2а в рамках відкритої лекції професора права Університету Сассекса (Велика Британія), адвоката, колишнього радника Європейської комісії і Палати лордів Парламенту Сполученого Королівства Еріки Шищак на тему: “Роль національного судді і верховенство права при застосуванні норм законодавства ЄС”.

До участі запрошуються представники професійного юридичного середовища, науковці, студенти-правники та всі зацікавлені питаннями верховенства права і реформування системи права в Україні. Лекція відбуватиметься англійською мовою. Під час заходу буде забезпечуватися синхронний переклад.

Місце проведення – лекторій Академічного корпусу Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а).
Початок заходу – о 16:30 год. Після завершення лекції усі учасники запрошуються на каву-брейк.
Участь у заході безкоштовна.

Для участі в лекції необхідно зареєструватися за посиланням: goo.gl/Uvw0t1.

Онлайн-трансляцію можна буде переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Проект організовується Центром верховенства права УКУ спільно з Програмою USAID із реформування сектору юстиції "Нове правосуддя" за співпраці з Асоціацією правників України та Європейською Бізнес Асоціацією.

За детальнішою інформацією звертатися до Марії Тарас: [email protected]+380685991815.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!