На правах реклами

Профілактика злочинності у Львові: які перші позитивні зміни?

1581 0
Ще в серпні на засіданні сесії Львівської міської ради депутати виділили мільйон гривень для профілактики злочинності, зокрема на покращення матеріально-технічного забезпечення патрульних поліцейських. На що мали би піти виділені кошти ? Чи потребує Львів поліцейських на мотоциклах? Про це, а також про позитивні зміни у боротьбі зі злочинністю у Львові Tvoemisto.TV розповів громадський активіст, кандидат у депутати до Львівської обласної ради від «Громадського руху «Народний контроль» (Виборчий округ №11) Сергій Смірнов.
фото: прес-служба "Народного контролю", legalans.com, osvita-horodok.lviv.ua

фото: прес-служба "Народного контролю", legalans.com, osvita-horodok.lviv.ua

Не секрет для кожного львів’янина, що у нашому місті побільшало крадіжок. Та, на думку громадського активіста Сергія Смірнова, є позитивні зміни у питанні  безпеки міста. Йдеться про встановлення камер відеоспостереження: «У місцях, де були якісь конфлікти, бійки і тому подібне – після встановлення відеокамер, це різко знизилося».

Як розповів С. Смірнов щодо виділених коштів, насамперед, йшлося про те, щоби зробити умови проживання львів’ян безпечним. Основна мова йшла про добре продуману систему спостережень, особливо на перехрестях і ключових місцях Львова.

«Ми враховували те, що було запроваджено ще раніше. Йдеться про організацію структури, яка би займалася безпекою міста. Стосовно цієї суми – вона мала би піти на створення  цієї структури , але від початку підготовки до виборів наші виконавчі органи на це менше звертають увагу. Коли ми цю програму починали – був реальний ефект. Тому якщо все запроваджувати послідовно,  то буде  і економія грошей для міста. Вибори закінчаться – і ми будемо продовжувати  робити все для забезпечення безпеки у Львові», – розповів  громадський активіст, кандидат у депутати до Львівської обласної ради від «Громадського руху «Народний контроль» Сергій Смірнов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!