Профільний комітет погодив призначення львів’янина Дениса Шмигаля міністром розвитку громад

2423 0
У червні президент Володимир Зеленський розглядав Дениса Шмигаля як кандидата на голову Львівської ОДА,
Фото: Перший політичний

Фото: Перший політичний

Профільний комітет погодив кандидатуру львів’янина Дениса Шмигеля на посаду міністра розвитку громад і територій. Про це повідомляє Громадське.

Із серпня минулого року він працює головою Івано-Франківської Облдержадміністрації. Денис Шмигаль має замінити на цій посаді Альону Бабак, яка сьогодні, 17 січня, пішла у відставку.

Денис Шмигаль народився в 1975 році у Львові. Навчався в Львівській політехніці, яку закінчив в 1997 році. У 2009-2013 роках працював на керівних посадах в Львівській ОДА. Після Майдану був заступником начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області. З січня 2018 року – директором Бурштинської ТЕС. У червні президент Володимир Зеленський розглядав Дениса Шмигаля як кандидата на голову Львівської ОДА,

Нагадаємо, сьогодні вранці чинний прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про звільнення. Її має розглянути Верховна Рада та президент. Відставка прем’єра означає відставку всього уряду, втім до офіційного звільнення Кабмін працює у звичному режимі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!