Сонячно та дрібний дощ. Прогноз погоди у Львові на тиждень

3225 0
Цього тижня у Львові буде ясно та сонячно, дощі прогнозують на кінець тижня.

Сьогодні, 10 вересня, у Львові очікують ясну погоду, надвечір можлива хмарність, уночі можливий дощ. Температура повітря коливатиметься від 15 до 20 градусів тепла.

Завтра, 11 вересня, ранок буде ясним, однак вдень та ввечері передбачають хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься від 16 до 21 градуса тепла.

У середу, 12 вересня, синоптики прогнозують похмурий ранок, утім ясний день. Температура повітря становитиме 16-23 градуси тепла.

У четвер, 13 вересня, весь день буде ясно та без опадів. Температура максимальна повітря становитиме 25 градусів тепла.

У п’ятницю, 14 вересня, у Львові очікують суху і ясну погоду. Температура повітря коливатиметься від 14 до 25 градусів тепла.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 15 вересня, вранці небо затягнеться хмарами, впродовж дня можливий дрібний дощ. Температура повітря становитиме до 25 градусів вище нуля.

У неділю, 16 вересня, вночі можливий дощ, втім упродовж дня буде сухо і хмарно. Температура повітря знизиться до максимального показника – 18 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!