Спека й дощі з грозами. Прогноз погоди на тиждень у Львові

6186 0
Цього тижня синоптики прогнозують дрібні дощі та дощі з грозами. Втім спека сягатиме 28 градусів тепла.
Фото: livejournal.com

Фото: livejournal.com

Сьогодні, 23 липня, у Львові очікують спеку до 28 градусів тепла. Небо буде ясним та без опадів, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 24 липня, ранок буде ясним, однак вдень та ввечері передбачають дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від 16 до 23 градусів тепла.

У середу, 25 липня, синоптики прогнозують похмурий день із дрібним дощем та грозою. Температура повітря становитиме 19-23 градуси тепла.

У четвер, 26 липня, ранок буде сонячним, однак у другій половині дня йтиме дощ. Температура коливатиметься від 20 до 25 градусів.

У п’ятницю, 27 липня, впродовж дня буде спекотно до 27 градусів. Вранці можливий дощ із грозою, який надвечір перейде у дрібний дощ.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 28 липня, у Львові прогнозують похмуру погоду, а в другій половині дня йтиме дощ. Однак температура повітря сягатиме 28 градусів.

У неділю, 29 липня, синоптики знову передбачають дощі та хмарність. Температура повітря фіксуватиметься на позначці 28 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!