Прогноз погоди на вихідні: синоптики попереджають про ожеледицю у Львові

1508 0
Львівська міська рада застерігає львів’ян бути обачними.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що 10 – 12 лютого на дорогах Львова буде ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Так, 10 лютого, у Львові буде хмарно з проясненнями, невеликий сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці слабкі туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5 – 8 м/с. Температура повітря вночі 4 – 6° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

11 лютого синоптики прогнозують місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: На Львівщині можливе сходження лавин

12 лютого – вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8° морозу, при проясненнях місцями 12 – 15° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!