Синоптики попереджають про туман у Львові

1444 0
Температура повітря не опускатиметься нижче 23° морозу.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у Львові завтра, 2 березня, вночі та вранці місцями очікується туман видимістю 200-500 м. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Також в п’ятницю, 2 березня, у Львові буде мінлива хмарність без істотних опадів. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 5-8 м/с, вдень 7-12 м/с. Температура повітря вночі 21-23° морозу, вдень 7-9° морозу.

В суботу, 3 березня, у Львові буде хмарно, часом випадатиме сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі сягатиме 10-15° морозу, вдень 4-9° морозу.

Читайте також: Як і чим прибирають Львів від снігу

У неділю, 4 березня, у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі часом випадатиме невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-2 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 11-16° морозу, подекуди 19° морозу, вдень 1-6° морозу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!