Прогноз погоди на вихідні у Львові: гроза та спека

4252 0
Повітря в місті прогріється до 26-28 градусів, а впродовж дня можливі дощі.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

На вихідних, 22-23 липня, у Львові буде гаряче, проте не без опадів.

У суботу вночі температура повітря буде 17-18 градусів вище нуля, а вдень сягатиме +25-28. Український гідрометцентр прогнозує можливі дощі та грози впродовж усього дня, а також пориви вітру до 7-12 м/с. За версією сайту Sinoptik.ua, дощитиме лише вночі, а вдень буде хмарно з проясненнями, швидкість вітру – 2-4 м/с. Meteoprog.ua та Gismeteo.ua обіцяють опади ще й зранку, а впродовж дня – сильну хмарність, швидкість вітру – 2-4 м/с. Американський сайт AccuWeather вважає, що ймовірність гроз впродовж всього дня – лише 24%.

Читайте також: Літо буде! Прогноз погоди у Львові на другу половину липня

У неділю стане дещо спекотніше – до 27-29 градусів вище нуля вдень та до 17-18 градусів уночі. Sinoptik.ua стверджує, що опадів не буде. Тим часом інші ресурси прогнозують зливи та сильні грози в другій половині дня. Вітер посилиться до 2-5 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!