Сніг та морози. Прогноз погоди у Львові на наступний тиждень

31477 0
Цього тижня синоптики прогнозують морози до -13 градусів, проте ясну погоду майже без опадів.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 5 лютого, у Львові передбачають мінусову температуру: вдень – -4/-3, уночі,до -8. Протягом дня можливий невеликий сніг та сильна хмарність, ідеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 6 лютого, передбачають ясну погоду з невеликою хмарністю Температура повітря коливатиметься вдень до -13 та вночі до -10 градусів.

Читайте також: До Львова повернулася зима. Ситуація на дорогах

У середу, 7 лютого, стовпчик термометра коливатиметься від -10 градусів вночі та вранці, до -1. Синоптики передбачають ясну погоду і сильну хмарність після обіду.

У четвер, 8 лютого, температура знову підніметься до максимум +1 градусів, вночі опуститься до 0, проте очікується сильна хмарність та сніг. 

У п’ятницю, 9 лютого, температура повітря коливатиметься від -2 до -1 градусів. Протягом дня можлива сильна хмарність та невеликий сніг. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!