+24 та дощі. Прогноз погоди у Львові на тиждень

3442 0
Цього тижня у Львові прогнозують спеку та дрібні дощі.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні, 9 липня, синоптики прогнозують ясну погоду та без опадів. Температура повітря становитиме від 15 до 22 градусів тепла, повідомляє sinoptik.ua

Завтра, 10 липня, у Львові очікують температуру повітря до 23 градусів. Упродовж дня опадів не передбачають, утім буде хмарно.

У середу, 11 липня, вранці буде ясно та без опадів, а у другій половині дня йтиме дощ. Зранку температура повітря становитиме 20 градусів тепла, а вдень — до 24 градусів.

У четвер, 12 липня, вранці та вдень можливий невеликий дощ, вночі без опадів. Температура повітря становитиме 23 градуси вище нуля.

У п’ятницю, 13 липня, ніч та ранок пройдуть без опадів, удень можливий невеликий дощ. Стовпчик термометра фіксуватиме максимальну температуру 22 градуси тепла.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найголовніше за тиждень

У суботу, 14 липня, вихідні розпочнуться з невеликого зниження температури повітря — до 19 градусів. Удень буде хмарно та йтиме дощ.

У неділю, 15 липня, температура повітря затримається на показнику 19 градусів. Впродовж дня йтиме дрібний дощ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!