Дощі, грози та +25. Прогноз погоди у Львові на тиждень

8671 0
Упродовж тижня варто очікувати теплої погоди. Втім синоптики передбачають дощі з грозами.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 16 липня, синоптики прогнозують дощову та хмарну погоду. Температура повітря становитиме вдень 17-20 градусів тепла, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 17 липня, вранці очікують дрібний дощ, який по обіді перейде у зливу з грозою. Температура коливатиметься від 16 до 20 градусів тепла.

У середу, 18 липня, впродовж дня можливий дрібний дощ, який посилиться до вечора. Температура становитиме 18-21 градус тепла.

У четвер, 19 липня, вранці прогнозують невеликий дощ і хмарність, а надвечір можлива гроза. Температура повітря впродовж дня становитиме 21-23 градуси тепла. 

У п’ятницю, 20 липня, зранку можлива гроза, втім буде тепло, подекуди температура сягатиме 23 градуси тепла. Надвечір прогнозують невеликий дощ.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 21 липня, дощ прогнозують упродовж дня, втім надвечір він послабшає. Температура повітря коливатиметься від 21 до 25 градусів тепла.

У неділю, 22 липня, очікують хмарність і невеликий дощ. Температура повітря становитиме 25 градусів вище нуля.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!