Спека до +29 та невеликий дощ. Прогноз погоди у Львові на тиждень

4837 0
Цього тижня синоптики прогнозують здебільшого ясну погоду, подекуди з дощами та хмарністю. Втім спека сягатиме 29 градусів тепла.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Сьогодні, 13 серпня, у Львові очікують спеку до 27 градусів тепла. Небо буде ясним та без опадів, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 14 серпня, ранок буде ясним, однак вдень та ввечері передбачають дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від 18 до 29 градусів тепла.

У середу, 15 серпня, синоптики прогнозують похмурий день із дощем та грозою. Температура повітря становитиме 19-22 градуси тепла.

У четвер, 16 серпня, ранок буде хмарним, однак у другій половині дня очікують ясну погоду та без опадів. Температура коливатиметься від 18 до 23 градуси.

У п’ятницю, 17 серпня, впродовж дня буде спекотно до 25 градусів. Вранці очікують ясну погоду, у другій половині дня можлива хмарність, однак без опадів. 

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 18 серпня, у Львові прогнозують похмуру погоду, а в другій половині дня йтиме дрібний дощ. Однак температура повітря сягатиме 26 градусів.

У неділю, 19 серпня, синоптики передбачають невелику хмарність із проясненнями. Температура повітря фіксуватиметься на позначці 24 градуси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!