Прогноз погоди у Львові на вихідні: вітер і грози

4145 0
Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що 21 квітня у Львові вдень пориви північно-західного вітру сягатимуть 15 – 20 м/с, також в місті очікується гроза. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Відповідно до нього, 21 квітня у Львові буде мінлива хмарність. Вночі опадів не очікують, вдень можливий невеликий короткочасний дощ та гроза. Вітер вночі південно-західний, 5-10 м/с, вдень – північно-західний 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі – 4-6º тепла, вдень – 22-24º тепла.

Читайте також: Дані про погоду у Львові відсилають до Москви

У неділю, 22 квітня, у Львові буде мінлива хмарність. Істотних опадів не очікується. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі – 4-9° тепла, вдень – 16-21° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!