Прогноз погоди у Львові: сонце і грози

4497 0
Наступні кілька днів у Львові буде спекотна погода.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

За прогнозом Українського гідрометцентру, 16-18 серпня температура повітря у Львові сягатиме 28-30 градусів тепла. У середу та четвер, 16 і 17 серпня, синоптики прогнозують і ймовірні грози. З п’ятниці, 18 серпня, у місті стане вже сонячно, а на вихідних максимальна температура повітря підніматиметься поза +30.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Тим часом сайти Meteoprog.ua, Sinoptik.ua та Gismeteo.ua стверджують, що повітря у Львові прогріватиметься наступні три дні максимум до +28 і дощу в середу, 16 серпня, не буде. 17 серпня, всі синопники одностайно прогнозують грозу, а Meteoprog.ua радить взяти парасольку ще й у п’ятницю, 18 серпня. Згідно з даними цих трьох ресурсів, у суботу буде 30-градусна спека, а в неділю на львів’ян очікує різке зниження температури – до 19-22 градусів тепла удень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!