Прогноз погоди у Львові: туман та ожеледиця

2496 0
На найближчу добу синоптики прогнозують хмарну та сніжну погоду.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що сьогодні увечері, 7 лютого, та до обіду наступного дня у Львові буде туман видимістю 200-500 м, ожеледь та ожеледиця. Про це інформує прес-служба ЛМР.

На найближчу добу синоптики прогнозують хмарну погоду. Вночі невеликі опади (дощ та мокрий сніг). Вдень часом мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу. Вночі та в першій половині дня туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

9 лютого буде хмарно. Часом мокрий сніг та сніг, вночі місцями сильний. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 05° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

10 лютого очікується хмарна погода з проясненнями. Місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, від 2° морозу до 3° тепла.

Рятувальники закликають усіх водіїв обов’язково використовувати зимові шини, власників великогабаритних транспортних засобів – обладнати автомобілі ланцюгами проти ковзання, а також укомплектувати авто тросами для буксирування та лопатами. Обачними радять бути й пішоходам, носити взуття з неслизькою підошвою та не переходити дорогу в непризначених для цього місцях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!