Прогноз погоди у Львові: тимчасове повернення спеки

10900 0
Від завтра температура повітря в місті почне знову зростати.
Фото: chemistry2011.org

Фото: chemistry2011.org

З 8 серпня у Львові температура повітря знову почне поступово підвищуватися. Про це Tvoemisto.tv розповіла т.в.о. відділу метеопрогнозів Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх.

За її словами, 8 і 9 серпня південно-східний вітер не даватиме денній температурі підвищуватися дуже активно, тому ще буде відчуття прохолоди. Крім того, 9 серпня очікуються сильні пориви.

Читайте також: Дощова столиця. Міфи і правда про львівську погоду

«8 серпня денні температури сягатимуть 21-26 градусів тепла, а надходження теплих повітряних мас з півдня будуть сприяти зростанню денної температури 9 серпня вже до 32 градусів. 10-11 серпня температура сягатиме 29-34 градуси тепла, місцями ймовірна сильна спека +35», – говорить синоптик.

Як прогнозує Олена Смалюх, 12 серпня будуть короткочасні дощі, через що температура спаде і триматиметься в межах 22-27 градусів до 16 серпня. До кінця місяця спекотно вже не буде, лише в окремі дні температура може піднятися вище +30.

Читайте також: Як змінять громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!