Політична реклама

Прогноз погоди у м. Львів: вночі "мінус", вдень "плюс"

1313 0
За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, у Львові очікують перепадів температурних показників. Через це на дорогах утворюватиметься ожеледиця, а на дахах бурулі. Вдень пориви південно-західного вітру 17-22 м/с.

«Звертаємося до усіх мешканців міста із проханням бути обережними на можливих слизьких тротуарах.  Водночас радимо водіям за умов ожеледиці на дорогах  обирати помірну швидкість», - наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Володимир Рощин.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на Центральну міську диспетчерську службу Львівської міської ради за тел. 297- 59-11.

Нагадаємо, у зв’язку з потеплінням, на дахах утворюються крижані бурульки. Вони можуть становити небезпеку для пішоходів, особливо у старих кварталах міст, де хідники (тротуари) безпосередньо прилягають до будинків. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, за таких умов пішоходам краще не заходити за межі встановлених огорож, а там, де їх немає, самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!