Політична реклама

Програма акції "Ніч у Львові"

2977 0
16-18 листопада, відбуватиметься осіння «Ніч у Львові» – акція, яка пропонує львів’янам та гостям з України та світу відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого.

Відвідувачі матимуть змогу побачити нічний Львів з вежі Ратуші та спуститися у її підвали, прогулятися підземеллями історичного центру, відчути таємничість нічного Личаківського цвинтаря, побачити вогняні дійства, відвідати нічні театральні вистави, концерти, виставки у галереях, проїхатися «Чудо-поїздом» та «Чудо-бусом», пізнати «Львів за бабці Австрії із львовознавцем Ільком Лемком, відвідати кабінет міського голови Андрія Садового, нічну «Арену Львів», літературні читання, вуличний кінопоказ, ніч шопінгу, потрапити на Ніч джазу та Ніч смачного відеоарту, а також взяти участь у різноманітних майстер-класах, - повідомляє Zaxid.net.

Для відвідин заходів акції «Ніч у Львові» охочі реєструються на сайті lviv.travel і обирають атракції на власний смак. Для іноземців є версії сайту англійською та польською.

Описи екскурсій промоційної акції «Ніч у Львові»

 

  • Відкриття «Ночі у Львові» - феєричне вогняне дійство, серньовічна музика, вогні та лицарський двобій відкриє «Ніч у Львові»

Місце проведення: площа Ринок, перед входом в Ратушу

 

  • Театралізована екскурсія на вежу Ратуші.  Піднімаючись на вежу, Вас зустріне монах та закохана пара, які супроводжуватимуть Вас не лише на вежу, а й у саме серце середньовічного міста. (Театралізоване дійство презентує Львівський академічний духовний театр Воскресіння)

Місце проведення: площа Ринок, 1

 

  • Нічна екскурсія коридорами Ратуші.  Вперше, лише для Вас, опівночі буде відкритий кабінет міського голови. Окрім того, Ви зможете ознайомитися з історією та сучасністю Львівської міської ради

Місце проведення: площа Ринок, 1

 

  • Театралізована екскурсія підземеллям музею історії релігії, місцем, яке манить своєю таємничістю і загадковістю. Тут ви зустрінете «справжнього монаха» та легендарну красуню Гальшку Острозьку, а екскурсію вам проведе сам князь Лев.

Місце проведення: Музей історії релігії, площа Музейна, 1

 

  • Екскурсія підземеллям храму Переображення Господнього. Відомий екскурсовод міста - Петро Радковець розповість усім бажаючим про підземні таємниці храму.

Місце проведення:  Церква  Переображення Господнього, вул. Краківська, 21

 

  • Вечірня екскурсія будинком Соломії Крушельницької. Екскурсія музеєм – це своєрідна подорож у минуле, під час якої Ви побуваєте в артистичному світі С. Крушельницької, разом пройдете її життєвим шляхом, радіючи за успіхи на сценах найпрестижніших театрів світу, ближче познайомитеся з друзями та родиною Соломії Крушельницької. І, нарешті, почуєте неповторний голос Великої Співачки.

Місце проведення: Музично-меморіальний музей С. Крушельницької, вул. С. Крушельницької, 23

 

  • Нічна екскурсія на стадіон «Арена-Львів» - подвійно унікальна можливість відвідати стадіон «Арена Львів»: Ви відчуєте неймовірну атмосферу футбольних «софітів» під нічним небом з ракурсу спортсменів. Обравши ексклюзивну програму «На власному досвіді», Ви увійдете до «святая святих» футбольного життя, одягнете футболку, прослухаєте настанову тренера, візьмете участь у розминці та зіграєте міні-матч. Захоплений галас трибун гарантуємо!

Місце проведення: Стадіон «Арена Львів», вул. Стрийська, 119

 

  • Захоплююча пивна екскурсія із дегустацією у єдиному в Україні Музеї пивоваріння.  Тут ви можете здійснити подорож у історію виготовлення та споживання пива, побачити колекції ексклюзивних музейних експонатів.

Місце проведення: Музей пивоваріння, Клепарівська,18

 

 

  • Екскурсія відомого львовознавця Ілька Лемка «Львів за бабці Австрії». Прогулюючись елегантним і на сто відсотків європейським Проспектом Свободи ви почуєте історію пам’яток архітектури від  Львознавця Ілька Лемка. Львівське корзо від Оперного до Жоржу - це прогулянка найкрасивішими і найпрестижнішими вуличками міста.

Місце проведення:  Площа Ринок, 1 зустріч біля зупинки Чудо-поїзда

 

 

 

  • Екскурсія в каплиці Боїмів. Неймовірна аура, іконостас, велика кількість фігур, розп’яття, кесони на куполі, епітафії, і все це з каменю. Всю внутрішню розкіш каплиці можна буде побачити відвідавши цю екскурсію

Місце проведення: Каплиця Боїмів, площа Катедральна

 

  • Нічна театралізована вистава історії кохання Пелагії та Мікеліні. За розповідями Ілька Лемка – це зворушлива історія львівських Ромео та Джульєтти - Пелагії та Мікеліні, остання війна за наречену та кохання покаране вогнем! Театралізоване дійство презентує клуб історичної реконструкції «Пантера»

Місце проведення: Італійський дворик, площа Ринок, 6

 

  • Нічний кінопоказ фільмів. Ніч смачного відеоарту. Перегляд документальних, анімаційних та музичних відеоартів. Частування у подвір’ї Бернарденгарден

Місце проведення:Музей Ідей, вул. Валова  18а

 

  • Нічні екскурсії Личаківським цвинтарем. Під час екскурсії Ви побуваєте на центральній алеї, де поховані найвідоміші особистості України: Іван Франко,   Соломія Крушельницька, Володимир Івасюк та ін.

Місце проведення: Музей «Личаківський цвинтар», вул. Пекарська, 95

 

  • Театралізовану екскурсію в палаці Бандінеллі проведе для Вас сам купець Роберто Бандінеллі. Вам запрезентують унікальні визначні пам'ятки XVII — XVIII ст. з фондових збірок музею — меблі, живопис, старовинний годинник, музичні інструменти, художні вироби з скла і фарфору, рідкісні ордени та заслуги.

Місце проведення: Палац Бандінеллі, площа Ринок, 2

 

  • Екскурсії Чудо-поїздом. Маршрут Чудо-поїзду охоплює центральну та стару(середньовічну) частини міста. Ви зможете побачити з вікон Чудо-поїзда старовинні храми,величні палаци,найвидатніші пам’ятки та споруди. Якщо ви скористаєтесь нашою пропозицією, Ви отримаєте незабутні враження милуючись нічним Львовом з вікон симпатичного Чудо поїзда. Львів красивий завжди, а Чудо поїзд допоможе вам переконатись у цьому!

Місце проведення: Площа Ринок, 1

 

  • Екскурсія Чудо-бусом. Захоплююча мандрівка Львовом, вихід на нічний Личаківський цвинтар та відвідини собору св.  Юра (Насправді  тільки для ВАС серед ночі відкриють двері собору!)

Місце проведення: вул. Підвальна

 

  • Уривки з вистави «Формули екстази» за поезією Б.І. Антонича. Поетична інсталяція, співи та твори Антонича звучатимуть від акторів театру ім. Л. Курбаса в одному із львівських музеїв.

Місце проведення: Палац Бандінеллі, площа Ринок, 2

 

  • Виставка картин львівських митців (Ольги Кравченко, Уляни Нищук-Борисяк, Остапа Лозинського та ін.), а також майстер клас від  Уляни Нищук-Борисяк. Під час майстер-класу Ви матимете змогу  відтворити свою легенду, використовуючи іконографічну стилістику. (Кожен малюватиме на окремо підготованій дощечці, твір забираєте собі)

Місце проведення: Галерея «Зелена Канапа», вул. Вірменська, 7

 

  • Виставка сучасного сакрального мистецтва. Виставка «На образ та подобу» Остапа Лозинського. В основі експозиції – портрети близьких людей, в яких автор вбачає відблиск Бога.

Місце проведення: Галерея «Іконарт», вул. Вірменська 26,

 

  • Ніч джазу у кав’ярні «Дзига». Вечірній Львів, звуки джазу та хороша кава допоможуть Вам зануритися у незабутню атмосферу.

Місце проведення: вул.  Вірменська, 35

 

  • Танго-вечірка. Історії танго у танцях та розповідях, українське танго у виконанні співака Ореста Цимбали, танго-вечірка та майстер-класи і ще романтика та танці чекають Вас під час вечірки.

Місце проведення: готель Дністер, вул. Матейка, 9

 

  • Нічна екскурсія музеєм зброї «Арсенал». Зразки старовинної зброї, всі типи середньовічних ножів, а також  виставка голограм старовинних орденів та майстер-класи середньовічних танців

Місце проведення:Львівський історичний музей зброї «Арсенал», вул. Підвальна, 5

 

  • Екскурсія з нічним бургомістром «Нічна варта Львова» Несподівані зустрічі, моторошні легенди, привиди, таємні обряди, загадкові вулиці та темні закутки — все це чекає на Вас під час нічної мандрівки Львовом!( ресторан «Гасова лямпа»)

Місце проведення:  вул. Вірменська, 20

 

  • «Легенди старого Львова» від львовознавця Ілька Лемка. Тут ви почуєте цікавинки з історії міста та особливості життя львів'ян, та відчуєте незабутню атмосферу давнього Львова!

Місце проведення: площа Ринок, зустріч біля Чудо-поїзда

 

  • Екскурсія «Львів багатонаціональний» Відомий львовознавець – Ілько Лемко розповість про життя німців, вірмен, поляків та українців, як жителів Львова.

Місце проведення: площа Ринок, зустріч біля Чудо-поїзда

 

  • Театралізована екскурсія «Примарний Львів». Містичні, але правдиві випадки з життя середньовічного Львова - їх ніхто не може пояснити, але вони зафіксовані в літописах міста. Ми не лише розкажемо, а й покажемо примарне життя давнього міста. Прогулюючись нічними вулицями Ви зустрінете середньовічних героїв Львова.

Місце проведення:  вул. Винниченка ( зустріч біля Порохової вежі)

 

  • Екскурсія-презентація «Молоді святі для молодої Церкви». Під час екскурсії Ви почуєте неймовірно  цікаві та ексклюзивні історії з життя святої Варвари, митрополита Андрея Шептицького, св. Йосафата, св. Пантелеймона та св. Степана. А на площі Музейній вас чекає особливе частування від «Горіхового Дому»

Місце проведення:  Храм Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор), пл.  Музейна, 1

 

Культ. Концерт гурту «Band.It» 16 листопада о 22:00 ми радо запрошуємо Вас на незабутній вечір, який подарує Вам гурт «Band.It». Один із кращих львівських гуртів, який виконує кавер-версії найвідоміших світових хітів та збирає аншлаги на концертах! Все те, що Ви так любите зазвучить цієї ночі наживо!

 

Культ. Концерт гурту «Blues Market» 17 листопада о 22:00 ми запрошуємо Вас на концерт гурту «Blues Market». Це колектив професійних музикантів, які працюють у стилі блюз та поп-рок.  Дійсно якісна музика, розрахована на вибагливого слухача!

 

Сало. Вечірка Breakz – музики 16 листопада о 22:00 запрошуємо на запальну вечірку Breakz – музики. Для Вас гратимуть Dj Breddock, Dj Leta та Dj Austin Powers!

 
Туристична компанія Гоу ту Юкрейн і проект " Free Tours in Ukraine" організовує для мешканців і гостей міста  безкоштовну екскурсію:”Старе місто Лева”(тривалість – бл. 2,5 год.). Маршрут: Оперний театр (екстер’єр); проспект Свободи; пам’ятник Тарасу Шевченку;церква св. Петра і Павла (колишня Єзуїтська церква); Латинська катедра, каплиця Боїмів; площа Ринок (коротко про історію міста і історію самої площі, історія Ратуші); східна сторона площі Ринок (найгарніші три будинки), Аптека-музей (перший зал); західна сторона площі Ринок; Вірменський квартал (Вірменська церква, будинок "Пори року");Домініканський костел; мури Львова, Русинський (український) квартал, Успенська церква; Міський арсенал; єврейський квартал (історія Золотої Рози, євреї у Львові); церква св. Андрія (Бернардинська церква), дворик церкви.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!