Програмуванння на Android: Google запускає безкоштовний курс

3757 0
Компанія Google оголосила про запуск безкоштовного курсу Android Basics Nanodegree для всіх зацікавлених у створенні додатків для пристроїв, які працюють на ОС Android. Про це повідомила менеджер компанії Шанеа Кінг-Робертсон.
www.udacity.com, www.menosfios.com

www.udacity.com, www.menosfios.com

«Google у партнерстві з Udacity робить програмування на Android доступним та зрозумілим для всіх. Тому незалежно від вашого досвіду, ви можете навчитися створювати додатки, які покращуватимуть життя людей навколо вас», – написала вона, додавши, що нині у світі використовують понад 1 млрд пристроїв на Android. На її думку, попит на освітні програми, які навчають програмувати на Android, може збільшитися.

Читайте також: 10 корисних сервісів Google, які не всім відомі

Курс є англомовним, він розрахований на 165 годин і охоплює всі етапи розробки додатків: створення користувацьких інтерфейсів, реалізація взаємодії користувача з базою даних для зберігання інформації, витягування інформації з веб-сайтів і локалізація додатків для підтримки широкого спектру мов. Більше того, Google обіцяє оплатити подальше навчання першим 50 найуспішнішим студентам.

Нагадаємо, компанія Google оновила додаток «Перекладач» для Android. Тепер програма здатна виконувати переклади з однієї мови на іншу без підключення до інтернету.

Джерело: Watcher.ua

Опублікувала Юлія абадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!