Прохасько та Савка поділяться літературними секретами з початківцями

1858 0
11-16 серпня в Карпатах під час V Літньої літературної школи відомі українські письменники та видавці поділяться секретами успіху в літературі з авторами-початківцями.

Для молодих літераторів лекції читатимуть досвідчені та професійні письменники, директори видавництв, літературознавці та критики, а саме: Тарас Прохасько, Мар’яна Савка, Юрій Винничук, Маріанна Кіяновська, Ростислав Семків, Антон Санченко, Завен Баблоян та Ірина Вікирчак. Іноземний гість-лектор – Юстина Чеховська (Польща).

"На V Літній літературній школі вчитимуть та розповідатимуть: як писати якісні тексти, як відбувається творчий процес, як знайти своє місце в літературі, як знайти власний стиль, мову і тему, як створювати сюжет і героїв. Також лектори окреслять основні тенденції розвитку книжкового ринку і літературної сфери, правила ефективної співпраці з видавцями і мас-медіа, яких помилок уникати авторам-початківцям", – анонсують організатори.

Програма Літшколи складається з 32 годин лекційних та практичних занять. Також учасники виконуватимуть творчі завдання і братимуть участь у літературних вечорах. Особливістю 5-ої Літшколи стане те, що частина занять відбуватиметься паралельно по секціях – поетів і прозаїків-публіцистів.

Участь у Літшколі можуть взяти молоді прозаїки, поети, публіцисти, видавці і редактори віком 18-35 років, мешканці усіх регіонів України. Літшкола буде цікава як авторам-початківцям, так і літераторам з певними успіхами і досвідом.

Відтак, «Центр літературної освіти» оголошує прийом анкет на ювілейну V Літню літературну школу. Реєстрація учасників триватиме до 25 липня включно. Відбір 60 учасників (30 поетів і 30 прозаїків) здійснюється на конкурсній основі. Кожен учасник сплачує організаційний внесок.  

Контактна особа: Ольга Гончар (093-339-76-46, [email protected])

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!