Прохасько та Савка презентуватимуть львів'янам книжку есеїв Богдани Матіяш

2020 0
У середу, 8 жовтня у львівській Книгарні «Є», на просп. Свободи, 7 відбудеться презентація збірки есеїстки Богдани Матіяш «Братик Біль, Сестричка Радість». Модеруватиме зустріч письменник Тарас Прохасько. А видавець Мар'яна Савка розповість про серію есеїстики, яка, власне, і розпочалася у «Видавництві Старого Лева» книжкою Богдани.

«Братик Біль, Сестричка Радість» – книжка есеїстики про дуже прості щоденні досвіди, стани, відчуття, які людина переживає упродовж життя, повідомляють організатори.

«Зі всіх моїх книжок «Братик Біль, Сестричка Радість» писалася найдовше. – розповідає про книжку Богдана Матіящ. - Перші тексти я написала навесні 2010 року, останній – навесні 2014-го. Дуже люблю розповідати близьким людям про подумане, побачене, відчуте, пережите за день, але не завжди ті, з ким можеш цим поділитися, є поруч. І якоїсь миті просто почала писати такі малі тексти про щось, про що думала», - розповіла автор.

Початок о 18:00. 

Учасники:
Богдана Матіяш – письменниця;
Тарас Прохасько – письменник.
Мар’яна Савка – поетеса, головний редактор Видавництва Старого Лева.

Подія у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!