Яким буде крематорій у Львові і що робив Зеленський у Трускавці. Головне за добу

1255 0
Коротко розповідаємо про головні події минулої доби.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

Львівський крематорій. У Львові обрали переможців архітектурного конкурсу на проєкт крематорію для Львова. Переможцями конкурсу стала команда архітекторів із Маріуполя, які зараз працюють в Берліні.

Читайте також: «Навчилась заново ходити». У Львові шість місяців боролись за життя керівниці штабу протидії ковіду

Поборола і вижила. Заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань та керівниця міського штабу протидії Covid-19 Галина Слічна розповідає, як 9 місяців важко хворіла на коронавірус, проте змогла побороти хворобу і уже повернутись до роботи.

«Золото» важкоатлета. 19-річний важкоатлет з Львівщини Богдан Гоза переміг на континентальному чемпіонаті та встановив новий світовий рекорд. Зокрема, український важкоатлет, майстер спорту України міжнародного класу виборов «золото» на чемпіонаті Європи серед юніорів. У сумі двоборства представник Львівщини підняв 400 кг.

Постковідна реабілітація. На початку вересня при Львівській лікарні швидкої медичної допомоги запрацювало відділення, де реабілітацію можуть пройти ті, хто перехворів на Covid-19. Розташована постковідна реабілітація у рекреаційній зоні поруч із лісом в смт. Брюховичі, що неподалік Львова. У реабілітаційному центрі розгорнуто 120 ліжок кардіологічного, неврологічного та терапевтичного профілю. Крім стаціонарного лікування тут надають постковідну реабілітацію та реабілітацію після перенесених інфарктів міокарда та стентування.

Читайте також: У Львові обрали переможця архітектурного конкурсу на проєкт крематорію. Фото

Візит президента. 2 жовтня до Трускавця на виїзне засідання фракції «Слуга народу» прибув Президент України Володимир Зеленський.

Вакцинація у вихідні. Цими вихідними у Львові, з 10.00 до 15.00 год., працюватимуть кілька центрів масової вакцинації, де можна зробити щеплення різними вакцинами.

Смерть вагітної після Covid-19. У Львові померла вагітна, в якої був коронавірус. 28-річна жінка померла від важкої ковідної пневмонії. Вона була на 28-му тижні вагітності. Це була її перша вагітність.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!