Політична реклама

Проїзд на львівському таксі подорожчав через негоду

1521 0
Сьогодні, 22 березня, львівські таксисти підняли тарифи через сильний снігопад.

Водночас голова Львівської обласної професійної спілки таксистів України Ігор Михальський сказав, що вперше чує про такі нововведення.

«Найбільші компанії, які займаються перевезеннями, не заявляли про підвищення тарифів. Ніхто тариф не піднімав», - сказав він у коментарі ZAXID.NET.

Проте в одній із компаній сказали, що мінімальне замовлення коштує 15 грн, а за кожен наступний кілометр треба заплатити 3,5 грн. Однак диспетчер одного із таксі Львова сказала, що сьогодні до кожного замовлення через складні погодні умови додається ще 5 грн.

В іншому таксі повідомили, що вартість одного кілометру становить 3,5 грн, але за поїздку від проспекту Чорновола до площі Галицької доведеться заплатити 38 грн, а ще місяць тому у тій самій компанії вартість того ж проїзду була 21-22 грн.

Третя компанія таксі за ту ж відстань хотіла 29 грн, і сказали, що мінімальне замовлення сьогодні становить 25 грн до 2 кілометрів.

Нагадаємо, що ДАІ Львова склала перелік вулиць, на який утруднений рух транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!