Проїзд найдовшим мостом Західної України на Львівщині відкриють до кінця року

15505 0
Попередній міст ще у 2008 році зруйнувався під час негоди.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У селі Крушельниця на Сколівщині триває будівництво найдовшого на Західній Україні моста через річку Стрий. Про це повідомили в ЛОДА.

Міст буде частиною траси Східниця – Верхнє Синьовидне. Вартість капітального ремонту моста становить 65,5 млн гривень. Його будівництво розпочали минулого року. Наразі тут влаштували під’їзні шляхи до мостового переходу та змонтували верхні регеля несучих опор. На ці роботи витратили понад 3,5 млн гривень.

Загальна довжина моста з під’їздами – 852 метри. Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Здати об’єкт у експлуатацію планують у грудні.

Попередній міст ще у 2008 році зруйнувався під час негоди. Тоді мешканці сіл Підгородці, Сопіт, Урич та Ямельниця залишились без автомобільного сполучення, тож поруч відкрили тимчасовий міст із арматури.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!