Проїзд у львівських маршрутках може подорожчати

8887 2
У Львові розглядають можливість підняття вартості проїзду в маршрутках.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv в.о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика, поки що це питання на етапі попередніх досліджень.

«Економісти та бухгалтери Львівської міської ради опрацьовують це питання. Збільшення тарифу є обґрунтованим. Але складно сказати, чи це буде 5 гривень чи 5.50 чи 6 гривень. Процес обрахунку може зайняти кілька тижнів, адже це чималий обсяг роботи. Про результат повідомимо згодом», – розповів він.

Читайте також: Непереможна маршрутка. Чому у Львові так складно змінити транспортну систему

Нагадаємо, у Львові вже з серпня проїзд в електротранспорті може подорожчати до 4,5 гривень. Це питання невдовзі винесуть на громадське обговорення.

Додамо, останнє подорожчання вартості проїзду до 4-х гривень у маршрутках Львова відбулося 15-го травня 2015-го року.

 


Читайте також:
23 Червня, 2017 23:50
Анатолій Це не головна функція профспілк. В місті керує громада, виконавчі органи наймані працівники. Громаду і підприємців захищає Регуляторний Закон "Про засади державної регуляторної політики в області підприємницьтва." Брехуни! Коли кондукторів скорочували де профспілки були. Профспілки "Школа комунізму" і підлягають декомунізації!
23 Червня, 2017 21:59
Ярослав Як би ще опалення в салонах влітку вимикали,а взимку навпаки- викали
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!