Політична реклама

Проїзд у маршрутках Львова вже незабаром може подорожчати

1305 0
Проїзд у львівських маршрутках незабаром може зрости до 2 гривень 50 копійок.

Зміни тарифу обговорювало керівництво міського управління транспорту разом із перевізниками вчора за зачиненими дверима, - повідомляє Zik.

Після наради в. о. начальника міського управління транспорту Олег Засадний зізнався, до кінця квітня перевірятимуть ввічливість та зовнішній вигляд водіїв. А вже по тому вирішуватимуть, чи піднімати плату за проїзд – до 2,5 грн.

Натомість голова Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Перевізників Львівщини Іван Велійка й надалі наполягає: проїзд у міських маршрутках має коштувати три гривні. 

Нагадаємо, що саме за такою схемою піднімали вартість проїзду до двох гривень два роки тому. Тоді влада з перевізниками знайшли ціновий «компроміс», а головним критерієм непопулярного рішення теж були «ввічливість та зовнішній вигляд водіїв». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!