Проїзд у приміських автобусах подорожчає на 20%

2397 0
Тарифи на проїзд у приміських та міжміських автобусах зростуть до 25 до 30 копійок за кілометр. З урахуванням усіх показників вартість проїзду зросте майже на 20%.

Відповідне розпорядження про зростання тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами приміського та міжміського сполучення 20 червня підписав перший заступник голови ЛОДА Йосиф Ситник, повідомляє Zik.

Документ оприлюднено на сайті ЛОДА. Відповідно до розпорядження, граничний тариф за 1 км проїзду становитиме 0,30 грн, але не менше 2,50 грн за поїздку. Вартість перевезення багажу становить 10% від вартості проїзду на маршруті.

«Граничний тариф встановлено для суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності та систем оподаткування, які в межах Львівської області виконують перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху», – йдеться у документі.

Розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!