На правах реклами

У Львові група компаній «НІКО» оголосила акцію до Великодня

2469 0
Не тільки помешкання потрібно прибирати перед святами, але і своє авто. До Великодніх свят на офіційній СТО групи компаній «НІКО» діє акційна програма для усіх відвідувачів сервісу а також приємні подарунки від спонсорів.

«НІКО» запрошує відвідати офіційну СТО та отримати подарунковий сертифікат від партнера - мережі магазинів алкогольних напоїв та делікатесів «Країна Вин» у Львові, який дає можливість кожному отримати чудовий «Великодній кошик» з додатковим бонусом – пляшкою смачного елітного вина, та на вибір доповнити його смачними делікатесами з усього світу.

Також усі відвідувачі сервісу мають можливість отримати ексклюзивні знижки: 25% - на роботи та 10% - на запасні частини, та стати учасником програми лояльності «5 діамантів».

Група компаній «НІКО» вже давно підтвердила свою репутацію і має багато програм лояльності для своїх клієнтів. До прикладу, програма лояльності «5 діамантів» має 5 рівнів, під час яких  надає Вам можливість використовувати ряд бонусів під час обслуговування Вашого авто, придбання запасних частин, аксесуарів та послуг страхування, а також, інших переваг згідно з умовами програми.

Станція технічного обслуговування «НІКО» має сертифікати і все необхідне обладнання для проведення планових, ремонтних, діагностичних робіт. При проведенні робіт спеціалізоване обладнання дозволяє дотримуватися технологічних норм, підвищує якість послуг.

Станція має весь необхідний комплект спеціального інструменту та обладнання. Діагностичне обладнання станції допомагає виявити найменші несправності автомобіля. Тут гарантують якість виконання робіт, а наявність власного складу оригінальних запасних частин і матеріалів дозволяє виконувати обслуговування і ремонт якнайшвидше. Ви зекономите свій час і можете не хвилюватись про своє авто.

Акція триватиме до 27 квітня 2016 року, тому варто поквапитись і не тільки «прокачати» своє авто, але і отримати корисні та приємні подарунки.

За детальнішою інформацією звертайтесь за адресою: вул. Липинського 50Б та вул. Липинського 54Д

Тел.: 29-89-552, 297-6-297, 297-1-297.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!