У Львові викрили горілчану фірму з підробленою продукцією

2663 0
Неякісний алкоголь розповсюджували через торгових агентів для продажу у крамницях та супермаркетах без сплати акцизу.

Прокуратура та СБУ у Львові викрили протиправну схему із виробництва та реалізації необлікованої лікеро-горілчаної продукції, яку в заводських умовах маркували підробленими марками акцизного податку. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

За версією правоохоронців, неякісний алкоголь таких брендів, як President, «Наливайко», «За волю», Monopoly та інші розповсюджували через торгових агентів і продавали в крамницях та супермаркетах без сплати акцизу. Частину необлікованої оковитої, виготовленої на горілчаній фірмі, зберігали на території філії одного із приватних підприємств та на складах, що на вул. Богдана Хмельницького у Львові.

Читайте також: Унікальною будівлею львівської прокуратури провели першу екскурсію. Фото, відео

У понеділок, 23 березня, під час обшуків за адресами виробництва, постачання і зберігання, у місцях проживання засновників та магазинах роздрібної торгівлі виявили та вилучили близько 75 тис. пляшок фальсифікату, а також понад 2 млн грн готівки у іноземній та національній валюті.

«"Гетьман" тепер має шанс стати повноцінним платником податків, бюджету це зараз дуже потрібно», – написала на своїй сторінці у Фейсбук головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Імовірно йдеться про горілчаний завод «Гетьман» належить родині екс-депутата Львівської облради від Партії Регіонів Олега Баляша і розташований на вулиці Богдана Хмельницького, 161.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!