Prometheus відкрив додаткову реєстрацію на офлайн-курс із основ ІТ

2539 0
Через значний ажіотаж, спричинений відкриттям безкоштовних груп офлайн-підготовки до перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університету CS50 «Основи програмування», командою Prometheus упродовж надзвичайно короткого часу було організовано додаткові офлайн-групи для максимального задоволення зацікавленості слухачів.
фото: gazetanm.eu

фото: gazetanm.eu

Відтак сьогодні, 11 квітня, була відкрита реєстрація на ці додаткові офлайн-групи підготовки за посиланням.

«Кількість слухачів на курсі CS50 на Prometheus перевищила 50 000, що значно більше, ніж кількість місць в офлайн-групах. Тому просимо Вас подавати заявку на участь в нових офлайн-групах лише в тому випадку, якщо Ви точно впевнені, що будете відвідувати всі заняття. Право остаточного відбору слухачів офлайн-груп лишається за організаторами цих груп, які надішлють спеціальний лист-запрошення кожному слухачу, який пройде відбір. Також просимо Вас не реєструватися у новій анкеті, якщо Ви вже отримали лист-запрошення на раніше анонсовані групи офлайн-підготовки», – йдеться в повідомленні Prometheus.

Курс перекладено українською мовою за підтримки Львівської ІТ Школи та SoftServe.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!