Ролик про те, чому Львів привабливий для підприємців. Відео

3348 0
У відеоролику «Львів: Живи. Працюй. Насолоджуйся» представники різних професій розповідають, як переїхали до нашого міста та започаткували тут власний бізнес. Підприємці говорять про переваги Львова, якість життя та умови для розвитку. Автор відео Андрій Приймаченко розповів Tvoemisto.tv, для якої аудиторії він створив цей ролик та що саме хотів ним показати.
фото: www.youtube.com (peredova), www.skyscrapercity.com

фото: www.youtube.com (peredova), www.skyscrapercity.com

Режисер Андрій Приймаченко, викладач Школи журналістики УКУ, працював над створенням ролика за власної ініціативи. За словами автора, відео є промоційним, а його цільова аудиторія – люди, які хочуть або змушені переїхати зі свого міста деінде. «Зараз таких людей в Україні дуже багато. Зрозуміло, з яких причин. Я хотів показати, що міста мають боротись за людей та їхні ресурси. Особливої актуальності це набуває в рамках децентралізації, про яку сьогодні говорять усі й усе, але не те, що насправді важливо», – каже Андрій Приймаченко.

Читайте також: Децентралізація по-львівськи: як це буде

Герої ролика – нельвів'яни, які переїхали до Львова і започаткували тут власну справу. Як говорить автор, таких людей у нашому місті зараз багато, тому знайти їх було нескладно. Однак, на дослідження теми та розробку концепції Андрій Приймаченко витратив приблизно два роки.

«Це не було навмисне: я просто жив у Львові і намагався зрозуміти місто і те, чого йому не вистачає. Побачив, що воно заслуговує на більше, аніж «кава-пляцки-шоколадки». Цей ролик – лише одне зі втілень концепції промоції Львова. Зараз я би дещо інакше знімав, але розумію, що для того мені потрібна була би команда й хоч якесь фінансування», – розповів режисер.

Розмовляла Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!