На правах реклами

Пропозиція: львів’янам потрібно розвивати свої мікрорайони

2021 0
У Львові шукають активних мешканців, які хочуть розвивати своє місто і починати зі свого району чи зі своєї професійної сфери. З такою ініціативою виступила Українська Галицька Партія. Вже наступного тижня партійці розпочинають новий етап роботи по районах міста, працюватимуть над вирішенням комунальних, соціальних та освітніх проблем.
Фото: velychlviv.com, wikimapia.org, www.lembergtravel.com

Фото: velychlviv.com, wikimapia.org, www.lembergtravel.com

 Кожен мікрорайон матиме свого представника. Проте, для усіх районів  у партії кандидатів ще немає.

"Ми хочемо, щоб усі активні та небайдужі до проблем своїх районів люди об’єднувались і ставали єдиною потужною командою, яка зможе змінити наше місто, починаючи зі своїх дворів та вулиць", - каже Роман Лозинський, заступник голови Львівської міської організації Української Галицької Партії.

Також з ініціативи партії працюють громадські робочі групи  у таких напрямках: освіта, культура, соціальний захист, інфраструктура, архітектура та антикорупційна група. Тут розробляють ініціативи для змін у цих сферах, місті, які далі будуть втілюватися у співпраці з фракцією Галицької Партії у міській раді.

На думку партійців, потрапляти у політику мають не обрані люди, а ті, хто має амбіції, бажання та енергію. Тож львів'ян, які готові розвивати свій район або сферу, у якій працюють, запрошують зголошуватися до Громадського офісу Української Галицької Партії за адресою: вул.К.Левицького, 20, 276-25-96, 0687711669 або заповнювати анкету за посиланням http://bit.ly/1L17LPShttp://bit.ly/1L17LPS


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!