Проща з Предстоятелем УПЦ КП Патріархом Філаретом. Як долучитись?

1845 0
Сьогодні до Львова з патріаршим візитом прибуває Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Патріарх Філарет. В рамках візиту запланована проща до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці на Жовківщині.
фото: velychlviv.com

фото: velychlviv.com

13 вересня, у свято Покладення чесного поясу Пресвятої Богородиці, відбудеться щорічна Всеукраїнська Патріарша проща до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці на Жовківщині. Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський район) розпочнеться об 11.00 год.

Для вірян, які мають бажання взяти участь у Патріаршому богослужінні 13 вересня та не мають можливості самостійного доїзду, від усіх парафій Львівської єпархії організовано окремі паломницькі групи. Запис на поїздку проводиться у парафіяльних храмах, а також у Покровському кафедральному соборі м. Львова (вул. Грушевського, 2).

Нагадаємо, Глава УПЦ КП перебуватиме у Львівській єпархії з 11 по 13 вересня і за це час відвідає Личаківське кладовище, де молитиметься за загиблих героїв Небесної Сотні та воїнів-учасників АТО й освятить храм на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця».

Джерело: velychlviv.com.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!