Прощання із Наталією Космолінською у Львові відбудеться наступних вихідних

2673 0
Завтра ж із нею можна буде попрощатись у Києві.
Фото з Facebook-сторінки Юлії Хомчин

Фото з Facebook-сторінки Юлії Хомчин

Із журналісткою та мистецтвознавицею Наталією Космолінською, яка померла вчора після тривалої онкохвороби, прощатимуться завтра, 16 серпня, у Києві, в крематорії на території Байкового кладовища. Про це повідомляє її донька Марія Космолінська у Фейсбуці. Початок прощання – о 14:00.

«Основна церемонія і прощання відбудуться у Львові, найімовірніше, на ступних вихідних. Всі деталі напишемо згодом», – додає Марія Космолінська.

За додатковою інформацією можна звертатись за номером (063) 435 88 55.

Наталія Космолінська — критикиня та історикиня мистецтва. Навчалася у Київській академії мистецтв і архітектури, на факультеті історії і теорії образотворчого мистецтва (1988-1994). Закінчила Київський інститут культури, бібліотечний факультет (1982-1986). Редакторка мистецької сторінки Інтернет-порталу «Zbruc». У минулому — заступниця директора з виставкової роботи Львівського Палацу Мистецтв, головна редакторка журналу «Real Home» (Львів) та редакторка мистецьких програм Львівського обласного радіо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!