Прощання з львів’янами, загиблими під Зеленопіллям, переноситься

3442 0
Прощання з загиблими під Зеленопіллям львів’янами переноситься. Тіла хлопців ще не доставили до Львова.

Дата та час прощання та заупокійної Літургії будуть повідомлені додатково, аби усі, хто захоче, змогли провести в останню путь наших Героїв, інформує прес-служба Львівської міськради.

"На жаль, станом на цю годину тіла померлих ще в дорозі, прибудуть не швидше як за 6 годин. Тому похороні богослужіння, котрі планувались сьогодні о 12.00 перенесені на пізніше, додатково згодом", – пише на своїй сторінці у Facebook станом на 8:30 настоятель храму святих апостолів Петра і Павла отець Степан Сус.

Перелік упізнаних загиблих, публікує ЛОДА.

солдат Богдан Цікало, 1990 р.н., м. Кам’янка-Бузька,

рядовий Ігор Борис, 1983 р.н., м. Дрогобич,

молодший сержант Мар’ян Дишель, 1970 р.н., м. Стебник,

рядовий Володимир Попович, 1985 р.н., Жовківський район, с. Гряда,

старший солдат Юрій Голуб, 1991 р.н., м. Львів,

молодший сержант Віктор Лущик, 1979 р.н., м. Львів,

солдат Іван-Віталій Береза, 1991 р.н., м. Львів,

старший солдат Роман Кратко, 1990 р.н., Радехівський р-н, с. Сабанівка.

Тіла ще двох упізнаних військовослужбовців прибудуть на Львівщину завтра, 18 липня. Це рядовий Володимир Шпирка, 1984 р.н., Кам’янка-Бузький р-н, с. Великосілки і солдат Тарас Мисик, 1984 р.н, м. Новояворівськ.

Нагадаємо,вночі 11 липня терористи обстрілювали з установок "Град" позиції сил АТО біля села Зеленопілля Луганської області зі сторони кордону з Росією. У Міноборони повідомили, що в результаті цих обстрілів загинуло 19 військовослужбовців, 93 отримали поранення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!