Проспект Чорновола біля готелю "Львів" розвантажать від маршруток

3392 0
Частину громадського транспорту, який зараз курсує проспектом Чорновола, можуть пустити по вулицях Богдана Хмельницького та Замарстинівській. Але після того, як на цих вулицях відремонтують дороги. Тобто не раніше наступного року.
Фото: wikipedia.org

Фото: wikipedia.org

Чиновники сподіваються, що у такий спосіб вдасться вирішити проблему із заторами поблизу готелю “Львів”, інформує Львівська хвиля

"Якщо ремонт цих вулиць завершать у 2015 році, то частину транспорту ми готові пустити по Замарстинівській та Богдана Хмельницького, щоб розвантажити проспект Чорновола. Зараз запустити тудою машини, де вулиці не ремонтовані, означає нанести матеріальну шкоду нашим підприємствам", - пояснив начальник міського управління транспорту Віктор Щир.

Нині на початку проспекту Чорновола зупиняються не тільки львівські маршрутки, а й приміські та й таксисти. Відтак через скупчення машин там постійно ускладнений рух для проїзду. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!