Проспект Чорновола ремонтують за новою технологією. Фото, відео

5513 1
Вартість робіт становить 2,5 млн гривень.

На проспекті Чорновола, на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Під Дубом, ремонтують верхній шар асфальту за новою технологією. Про це під час брифінгу повідомив головний інженер компанії «Онур Конструкціон» Олександр Добоні.

Читайте також: У Львові перекриють частину Наукової. Схема об'їзду

«У Львові вперше застосовують такий тип ремонту дорожнього покриття. Це тонкошарове покриття, яке влаштовують на асфольтобетон для продовження терміну його експлуатації. Воно захищає асфальт від води і запобігає утворенню вибоїн», – каже Олександр Добоні.

За його словами, ця технологія продовжує термін експлуатації дорожнього покриття мінімум на три роки.

«Проспект Чорновола відремонтували ще у 2011 році. Асфальтобетон має властивість старіти, оскільки бітум вивітрюється і з часом стає крихкий і починають утворюватись тріщини і ями. Суміш, із якої готують це тонкошарове покриття, складається є модифікованих із латексом бітумів, із яких готують емульсію і вкладають двома шарами», – додає головний інженер підрядної компанії.

Як розповів голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, поточний ремонт проспекту Чорновола виконують вже другий рік. Навесні тут провели ямковий ремонт. Вартість робіт становить 2,5 млн гривень.

У коментарі Tvoemisto.tv він додав, що дорожню розмітку нанесуть відповідно до схеми, яку затвердили на міській комісії з безпеки дорожнього руху у 2016 році.

Читайте також: Сьогодні у Львові відкрили для проїзду вулицю Січових Стрільців

Нагадаємо, що проспект перекриватимуть чотири дні. В цей час тролейбус №33 не курсуватиме. Ремонт спричинив значні затори на проспекті та прилеглих вулицях.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
26 Липня, 2019 20:45
Сeргій Лля чого рeмонтувати вулиці з нормальним покриттям?Звeрніть увагу на малі вулиці, наприклад вул. Сeлянська (заізд)з вул. Лінкольна.Жах. В сeлах дороги в кращому стані.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!