Простір для Lem Station нададуть в оренду на 50 років

2294 0
Для реалізації проекту інноваційно-креативного простору Lem Station колишнє трамвайне депо віддадуть в оренду інвестору на 50 років.
візуалізація: Facebook / Lem Station

візуалізація: Facebook / Lem Station

Передбачається подальша передача інвестору в оренду на 50 років із правом передачі в суборенду відповідних будівель, споруд та їхніх частин, з подальшою реєстрацією права власності на об'єкти за територіальною громадою, та звільнення від орендної плати інвестора на період здійснення реконструкції (але не більше 4-х років). Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також:Lem Station: яким буде креативний простір у старому трамвайному депо

В управлінні інвестицій планують оголосити конкурс з вибору інвестора для реалізації цього проекту.

Нагадаємо, проект Lem Station – наслідок модифікації ідеї «Креативного кварталу», у межах якого на базі старого трамвайного депо планували створити комплекс із коворкінгами, стартап-боксами, залами для майстер-класів та заходів, творчими майстернями, центром з розвитку дітей, поштовим відділенням, амфітеатром, еко-парком, паркінгом. Концепцію перейменували на «Lem Station», на честь відомого письменника-фантаста Станіслава Лема. 

Читайте також: Замість Креативного кварталу у Львові створюють Lem Station 

Дмитро Косарєв, співзасновник Lviv IT School, один із учасників проекту Lem Station, розповів Tvoemisto.tv, що насамперед тут хочуть створити місце для комунікації підприємців: «Ми дещо модифікуємо концепцію, але це все одно буде львівський соціальний хаб для івентів. З офісами, дитячими центрами тощо. Підтримка стартапів, основні базові речі – інновації – залишаться ті ж самі».

За його словами, Львову бракує локацій для «smart entertainment». «Так, у нас є класні ресторани, пару нічних клубів. І на тому список закінчується. Ми хочемо принести у Львів smart entertainment – місця, куди львів’яни можуть прийти, відпочити і прокомунікувати: правильно, якісно, приємно, – зазначив Дмитро Косарєв. – Велика частина бізнесу – це комунікація. Більшість контрактів укладають не в кабінетах і не в мітинг-румах, а в ось таких місцях. Якщо ви хочете, щоб бізнес зростав, мають бути місця, де люди будуть між собою комунікувати».

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!