Протест на проспекті Чорновола. Фото. Відео

2366 0
Сьогодні, 29-го червня, на проспекті Чорновола перекривали рух транспорту. Наразі протестувальники не розійшлися.
Фото: Галина Верхоляк

Фото: Галина Верхоляк

На проспекті Чорновола зібралося близько десяти протестувальників. Вони ходили пішохідним переходом, в результаті чого утворилися невеликі затори.

Зараз протестувальники продовжують перекривати проспект.  

Нагадаємо, сьогодні, 29-го червня, мешканці будинку за адресою вул.Лемківська, 9 повідомляли про перекриття проспекту Чорновола. Львів'яни просять не надавати дозвіл на будівництво багатоповерхівки поряд з їх будинком, який перебуває в аварійному стані.

Читайте також: Не вишиванками єдиними. Студенти страйкують, щоб ЛНУ став конкурентоспроможним

Також вони вимагають їх відселити з аварійного будинку, згідно з чинним законодавством.

"У випадку, якщо буде надана земельна ділянка, та розпочнеться будівництво нових багатоповерхівок поруч з аварійним будинком, це може призвести до його обвалу та загибелі його мешканців. Питання про надання цієї земельної ділянки під будівництво внесено у порядок денний засідання сесії Львівської міськради, яка відбудеться 29-го червня 2017-го року", - повідомляють мешканці аварійного будинку.

«Якщо депутати проголосують за цей проект, то ми будемо ходити по їхніх домівках і проситимемо взяти на квартиру бодай одну сім’ю» – наголосив голова ГО «Вектор права» та житель цього будинку Роман Верхоляк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!