Політична реклама

Проти будівництва на вулиці Івасюка у Львові протестують мешканці

1650 0
Мешканці будинків на вулиці Івасюка у Львові протестують проти забудови офісного центру поблизу їхніх будинків.

Вони побоюються, що нове будівництво зруйнує їхні будинки, - інформує Zaxid.net.

Забудовник натомість каже, що має дозволи на проведення робіт.

Люди протестують проти забудови території між будинками №13 і 19. Між помешканнями є маленька прибудова, яку забудовники хочуть збільшити і перетворити на офісний центр. Зараз площа прибудови – 45 кв. м, а після такої реконструкції може зрости до 408 кв. м (чотири поверхи).

Архітектор, що живе на вул. Івасюка Лариса Лучко cказала, що тут будувати не можна, бо в обох будинках – погані фундаменти і йде теплотраса. А також всі комунікації з цілого кварталу. Відстань між будинками лише 17,2 м. Вікна виходять на ту глуху стіну. За законодавством, відстань має бути не менше 15 метрів. А на 2,4 м що можна забудувати? - повідомила архітектор.

Натомість представник будівельної компанії Іван Іванович розповів, що має документацію, яка погоджує початок будівництва, погоджену заступником керівника інспекції Держархбудконтролю в області Василем Миськівим, а також документи на прибудинкову територію існуючої будівлі, однак яка площа – назвати не зміг. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!